TÄNK PÅ DETTA INFÖR DITT BESÖK

Sven-Harrys konstmuseum följer de direktiv som Folkhälsomyndigheten, Region Stockholm och Regeringen beslutar om. Vi uppmanar alla besökare att följa nyhetsflödet för uppdateringar om rådande läge. 
 
 
VAD KAN DU SOM BESÖKARE GÖRA?
 
1.     Stanna hemma vid minsta symptom
Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka museet. Om du känner dig sjuk, även vid mindre sjukdomssymptom, ber vi dig att stanna hemma till dess att du är helt frisk.
 
2.     Håll avstånd
Visa hänsyn till dina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och följa anvisningar i huset om max antal personer samtidigt.

3.     Tvätta händerna ofta
Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta. Det finns handsprit på flera platser i museet.
 
4.     Följ Folkhälsomydighetens råd
Vi uppmanar alla besökare att följa Folkhälsomyndighetens råd för att minska spridningen av covid-19.
 
5.     Res säkert
Tänk på att ta dig till Vasaparken på ett säkert sätt. Vi uppmanar alla att följa SL:s uppmaning att inte resa med dem. Om du tillhör en riskgrupp uppmanar vi dig att inte besöka oss.
 

VAD GÖR VI PÅ MUSEET FÖR ATT MINSKA SMITTSPRIDNINGEN?
 
Tillsammans ansvarar vi för att skapa en trygg upplevelse både för personal och besökare. 
 
Begränsat antal besökare
För samtliga publika ytor gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer om begränsat antal personer per yta (en person per 10 m2) och ca 1,5 meters avstånd mellan sällskap. Max antal för sällskap/grupper är åtta (8) personer, vi välkomnar max 50 personer samtidigt i museet.

Ökad städfrekvens
Alla allmänna utrymmen kommer att städas extra under de dagar museet är öppet. Vi rengör områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer (dörrhandtag, kranar, tvålhållare, betalstationer) mer frekvent. Utöver det har vi ställt ut handsprit.
 
Den personal som du möter i museet kommer att bära visir, och de ansvarar för att noggrant tvätta sina händer och följa de allmänna råd som finns.
 
Inga kontanter
Vi tar inte emot kontanter på museet. Det går bra att betala med kort i butik och matkafé.
 
GULD kaffe & kök
Guld kaffe & kök har minskat antalet sittplatser och håller minst en meters avstånd mellan borden och sällskapen. 
 
Max fyra personer kan sitta i sällskap per bord och det är inte heller tillåtet att stå upp och äta eller dricka. Uteserveringen är öppen med fler bord och gott om avstånd för den som önskar att sitta ute.

Öppettider GULD kaffe & kök: Tisdag-fredag, 9-19 Lördag-söndag 9-17