MUSEIVÄRDAR

Som museivärd på Sven-Harrys konstmuseum är fokus på bra service och viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelse. Vi söker dig som är konstintresserad och tycker om att möta och vägleda människor. Du är nyfiken, ordningsam, stresstålig och lösningsorienterad. Det dagliga arbetet är varierande och du blir en viktig kugge i hjulet på Sven-Harrys konstmuseum. 

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom konst eller angränsande ämnen samt erfarenhet av reception, kassa och butiksförsäljning.

Arbetsuppgifter:
I arbetet som museivärd ingår att sköta entrékassan, tillhandahålla information till besökare på plats, per telefon samt via mail och hålla i olika typer av visningar.

Du arbetar även i museibutiken med kassa, försäljning, skyltning, lager och webbutik. Som värd utför du enklare underhåll i museet och iordningställer våra lokaler inför evenemang, programpunkter, konferenser eller event.

I värdskapet ingår att hålla flertalet dagliga visningar av museets utställningar och vår privata konstsamling. Regelbundna ronderingar, upprätthålla säkerhet genom att följa våra rutiner och självklart stöttar dina kollegor där det behövs. 

Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning i konstvetenskap eller angränsande konstnärliga ämnen.
- Erfarenhet av värdskap och bemötande i museer eller andra besöksmål
- Kan hålla i konstvisningar
- Erfarenhet av butiksarbete och försäljning.

Meriterande
-Erfarenhet och kunskap i Blå boken, Shopify och Indesign.

Helg- och kvällsarbete ingår enligt schema. Visstidsanställning, per timma vid behov. 

Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, till info@sven-harrys.se


Om du vill skicka in en spontanansökan är du välkommen att skicka personligt brev och CV till info@sven-harrys.se