Sven-Harrys konstmuseum söker extra museivärdar 

Som museivärd på Sven-Harrys konstmuseum är fokus på gott värdskap och viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelsen. Vi söker dig som tycker om att möta och vägleda människor. Du är nyfiken, ordningsam, stresstålig och lösningsorienterad. Det dagliga arbetet är mycket varierande och du blir en viktig kugge i hjulet på Sven-Harrys konstmuseum.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom konst eller angränsande ämnen samt med erfarenhet av reception, kassa och försäljningsarbete.

Arbetsuppgifter 
I arbetet som museivärd ingår att sköta entré med information till besökare på plats, per telefon samt via mailkorrespondens. Du arbetar aktivt i museibutiken med kassa, försäljning, skyltning, lager- och webbutikshantering. Som värd utför du enklare underhåll i museet och iordningställer våra lokaler inför olika typer av evenemang såsom programpunkter, konferenser eller event.

I värdskapet ingår också att hålla flertalet dagliga visningar av museets utställningar, ronderingar i lokalerna, upprätthåller vår säkerhet samt att du stöttar dina kollegor där det behövs. Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor i den publika verksamheten, att besökarna får en givande upplevelse och blir väl bemötta.

Dina kvalifikationer
- Grundläggande utbildning i konstvetenskap eller angränsande konstnärliga ämnen
- Erfarenhet av värdskap och bemötande i museer och andra besöksmål
- Erfarenhet av butiksarbete och försäljning

Helg- och kvällsarbete ingår enligt schema. Timanställning vid behov. 

Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, till jobb@sven-harrys.se