Foto: Johan Eldrot

Sven-Harrys konstmuseum söker museivärdar för extraarbete

 Som museivärd på Sven-Harrys konstmuseum är fokus på bra värdskap och viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelsen. Vi söker dig som är konstintresserad och tycker om att möta och vägleda människor. Du är nyfiken, ordningsam, stresstålig och lösningsorienterad. Det dagliga arbetet är mycket varierande och du blir en viktig kugge i hjulet på Sven-Harrys konstmuseum.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom konst eller angränsande ämnen samt erfarenhet av reception, kassa och försäljningsarbete.

Arbetsuppgifter 
I arbetet som museivärd ingår att sköta entrékassan, tillhandahålla information till besökare på plats, per telefon samt via mail. Du arbetar även i museibutiken med kassa, försäljning, skyltning, lager och webbutik. Som värd utför du enklare underhåll i museet och iordningställer våra lokaler inför olika typer av evenemang som programpunkter, konferenser eller event.

I värdskapet ingår också att hålla flertalet dagliga visningar av museets utställningar, regelbundna ronderingar i lokalerna, upprätthålla säkerhet samt att du stöttar dina kollegor där det behövs. 

Vi söker dig som har:
- Grundläggande utbildning i konstvetenskap eller angränsande konstnärliga ämnen
- Erfarenhet av värdskap och bemötande i museer eller andra besöksmål
- Erfarenhet av butiksarbete och försäljning

Helg- och kvällsarbete ingår enligt schema. Visstidsanställning, per timma vid behov.

Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, till info@sven-harrys.se