Datum: Lör 18/11 eller lör 25/11,
Tid: kl 13.00 -15.00
Pris: 895 kr 

Biljett till lördag 18/11
Biljett till lördag 25/11

Tillsammans med Atelier Fleurs hantverkskunskaper får du en kurs i julkransbindning. Med bara tio platser per tillfälle får du möjlighet att fördjupa dig i grundläggande teknik inom kransbidning och inspiration till hur man kan dekorera med kransar på olika sätt, både hemma och till fest. Kransen får du givetvis ta med dig hem och materialet ingår i priset.  
Vänligen observera att det endast finns 10 platser per gång. 

Om Atelier Fleur 
2020 grundade Jill och Johanna Atelier Fleur, en kreativ studio och blomsterbutik. I vår butikslokal på 20 kvm belägen på Södermalm, säljer vi blommor och skapar botaniska uppsättningar till tillfällen då blommor alltid varit en självklarhet såsom till bröllop, begravningar och alla typer av fester. 
 
Vår kreativa studio ligger oss varmt om hjärtat då vi brinner för att ta skapandet med blommor till nya höjder. Det kan vara skulpturala installationer från golv till tak, dignande middagsbord eller prunkande blomsterfester. Vi jobbar även med styling till fotograferingar, set design och kreativa koncept. Något som fötts ut detta är vårt färgsättningskoncept Couleurs deFleur, då Jill, som är certifierad färgsättare, låter kulörerna från blommor inspirera till nya spännande kombinationer och färgkartor.